Nieuwe dirigent per 11-02-2020

Met Ingang van 11 februari heeft PUUR! een nieuwe dirigent. Nadat Rob de Jong ruim 11 jaar onze insprirerende dirigent is geweest waarin we onder zijn leiding vele mooie optredens en concerten mochten verzorgen, neemt Ies nu “het stokje” van hem over.

We zijn heel blij met Ies Roos als nieuwe dirigent, in hem hebben we iemand gevonden die zowel qua persoonlijkheid als vaardigheden precies past binnen de Christelijke identiteit van PUUR!

Ies is 22 jaar geleden begonnen met dirigeren en heeft zich het vak in de praktijk en middels diverse cursussen en trainingen eigen gemaakt. Tijdens de proefdirectie was er gelijk een klik tussen hem en het koor. We zien uit naar nieuwe optredens en concerten die we onder zijn leiding zullen gaan verzorgen.

Naast PUUR! is Ies sinds februari 2012 dirigent van The Sprinter Singers uit Zoetermeer. Daarnaast is hij actief als zangleider en pianist binnen de baptistengemeente Zoetermeer.  We kijken uit naar een succesvolle samenwerking want de eerste optredens staan al weer gepland. We hebben er zin in!!